Uretimde sipariş hazırlamaya yardımcı ayni zamanda muhasebeye destek verebilecek yetiştirilecek bir arkadaşa ihtiyacımız vardır işle ilgili her türlü yardım bayan arkadaşa verilecektir. huzurlu bir ortamda zamanında maaşını alabilecek ilk etapta asgari ücretle başlayabilecek bir kişiyle çalışmak isteriz.
ÜRETİM PERSONELİ MUHASEBE DESTEK olarak istihdam edilecek İstanbul’da ikamet eden eleman aranıyor.
E-POSTA LİSTESİ
En yeni ve güncel muhasebe iş ilanları e-posta adresinize gelsin ... E-Posta Listemize ücretsiz kayıt olun HER MUHASEBE ELEMANININ BİLMESİ GEREKENLER KİTABINI ücretsiz e-posta adresinize gönderelim.E-POSTA LİSTESİ
En yeni ve güncel muhasebe iş ilanları e-posta adresinize gelsin E-Posta Listemize ücretsiz kayıt olun HER MUHASEBE ELEMANININ BİLMESİ GEREKENLER KİTABINI ücretsiz e-posta adresinize gönderelim.